Societatea comercială METWO TRADE SRL comercializează mobilier scolar şi de grădiniţă, mobilier stradal şi HORECA. Gama noatră largă de produse este disponibliă pentru unităţile de învăţământ din toată ţara, la fel ca hotelurilor, restaurantelor şi firmelor de catering.

Principala acitivitate a firmei noastre este comercializarea de mobilier scolar şi materiale didactice pentru toate nivelurile a sistemului de învăţământ, de la cel preşcolar până la cel universitar. În cei 16 ani de existenţă a firmei noastre pe piaţa mobilierelor şcolare şi a materialelor didactice din România, am contribuit la dotarea instituţiilor de învăţământ în cadrul unor proiecte, licitaţii şi acţiuni cu finanţare internă şi europeană.

În ceea ce priveşte mobilierul scolar, de grădiniţă, stradal şi cel de HORECA, putem spune că aceste produse sunt din gama de mobilier ALEX, Metwo Trade SRL fiind unic importator al firmei Alex Mobilier Metalic şi de Uz Didactic din Ungaria. Garantăm calitatea ireproşabilă şi preţuri foarte atractive pentru fiecare client în parte.

Dorinţa noastră este, ca relaţiile noastre cu instituţiile de învăţământ şi restul clientelei să devină un parteneriat de încredere pe viitor.
Vă stăm la dispoziţie cu cel mai bogat sortiment de mobilier din cele menţionate mai sus.